In 8 weken naar meer

Ruimte en Rust in je hoofd,

Vrede in je hart

De complete mindfulnesstraining 


Stilte, rust en ruimte vinden...

Sinds 2006 gaf ik aan duizenden mensen meditatie en mindfulness trainingen. In die jaren heeft de training steeds meer aan helderheid, eenvoud en effectiviteit gewonnen.
Ik heb geleerd waar de struikelblokken liggen en hoe ik je op een gemakkelijke manier op weg kan helpen in je mindfulness beoefening. 

van harte welkom,

Gijs


De mindfulnesstraining (MBSR) is een investering in de kwaliteit van je leven.

Het brengt meer rust, helderheid en balans in je leven.

Je leert om uit de verknoping met je gedachtes en emoties te stappen waardoor het je allemaal niet meer zomaar meesleurt. Zodat je er rustiger naar kunt kijken, meer thuis bij jezelf bent en meer contact hebt met je innerlijk kompas.

Als je welbewust aanwezig bent bij wat je nu eigenlijk ervaart, zoals het is, dan stap je vanzelf uit je hoofd en daarmee weer in dit rijke leven ... er helemaal zijn!  Wanneer je zo opent voor wat nu is, zonder afwijzen en zonder vastklampen, dan komt er vanzelf een gevoel van geluk op, zomaar. Mindfulness traint een nuchter hoofd en een open hart: aandachtigheid en warme mildheid zijn de twee peilers.  Het leven omarmen en thuis komen. Uit het worstelen en controleren.

The present is a present. 


100% satisfaction guarantee

Secure payment


>